063-458-204 018-504-803 office@kvs.rs

NAŠE USLUGE

(NEKE  OD USLUGA KOJE VAM MOŽEMO PRUŽITI)

Desk1 500×350

IT Konsalting

Svojim klijentima pružamo kompletne IT konsultantske usluge. Kroz ove usluge smanjuju se operativni troškovi poslovanja, izbegavaju se rizici nabavke nepotrebne opreme i implementacije loše isplaniranog i isprojektovanog informacionog sistema.

U skladu sa potrebama i mogućnostima Vašeg preduzeća pomoći ćemo Vam da dođete do najoptimalnijih rešenja za Vaš informacioni sistem.

Desk2 500×350

Implementacija IT Sistema

KVS SYSTEM Vam pomaže da svoj informacioni sistem izgradite ili nadogradite u dostupan, fleksibilan i jednostavan sistem koji će unaprediti poslovne procese i  postati još jedna Vaša prednost u odnosu na konkurenciju u okruženju.

Nudimo Vam usluge planiranja i realizacije informacionog sistema,  unapređenje postojećeg sistema kao i održavanje unapređenog informacionog sistema.

Desk3 500×350

Održavanje i Servis

Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna i brza usluga sa povoljnom cenom KVS SYSTEM  je pravo rešenje za Vas. Naše višegodišnje iskustvo i stručna osposobljenost su garant kvaliteta.

Pored servisiranja računara i računarske opreme, pružamo i usluge održavanja računarskih mreža, sistema video nadzora, alarmnih sistema, sistema kontrole pristupa i ozvučenja.

VAŠI IT SISTEMI SU SIGURNI U NAŠIM RUKAMA
POZOVITE NAS